Re: Vzor - zpracování os. údajů
Mohlo by být něco takovýho???
Já, ....,.... bytem, , souhlasím, aby společnost ......., sídlem ..........., ......., /dále jen společnost/, zpracovávala mé osobní údaje pro účely zprostředkování práce /ukládání, úprava, vyhledávání, třídění, kombinování, likvidace a poskytování třetím osobám, jejichž totožnost je mi společnost povinna sdělit/ v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“ ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou. Potvrzuji, že jsem obeznámen se svými právy v souvislosti s přístupem k informacím a jejich ochraně podle § 12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů.
Podpis zaměstnance
>>Nemáte někdo nějaký vzor na souhlas se zpracováním
>>osobních údajů pro účely personalistiky?
>
>
>Mohlo by být něco takovýho???
>Já, ....,.... bytem, , souhlasím, aby společnost
>......., sídlem ..........., ......., /dále jen
>společnost/, zpracovávala mé osobní údaje pro účely
>zprostředkování práce /ukládání, úprava, vyhledávání, třídění,
>kombinování, likvidace a poskytování třetím osobám,
>jejichž totožnost je mi společnost povinna sdělit/ v
>souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních
>údajů“ ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání
>písemnou formou. Potvrzuji, že jsem obeznámen se svými
>právy v souvislosti s přístupem k informacím a jejich
>ochraně podle § 12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb. ve
>znění pozdějších předpisů.
>Podpis zaměstnance
tak to budem robiť aj ja. nadpis: souhlas se spracováním os.údajů.
>
>
>
Takový souhlas stačí i pro to přihlašování a odhlašování na zdravky a socku a pro ELDP? Nevím totiž, do čeho, co je napsáno výš ve vzoru, bych to zařadila. Asi do té "úpravy", ale asi tam přidám něco jako "nutné zákonné úpravy", co myslíte? A co co mám představit pod tímto: "likvidace a poskytování třetím osobám, jejichž totožnost je mi společnost povinna sdělit"? Fakt nevím a když už to budu psát, abych věděla, kdyby se mě náhodou na to někdo ze zamců ptal. Našla jsem ještě takový vzor, ale pořád nevím, pod co bych schovala tu zdravku a socku:
SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Já, níže podepsaný ….., r.č. .., bytem ……………….., vyjadřuji výslovný souhlas s tím, aby firma (název, adresa) ………….. shromažďovala a zpracovávala mé osobní údaje, týkající se mé osoby, obsažené v ………… (prac. smlouvě?), a to pro účely personální potřeby a pro ……………(nevím, co dodat sem), a to po dobu nezbytnou k zajištění práv a povinnosti plynoucích z …………… (asi pracovního poměru). Zavazuji se bez zbytečného odkladu nahlásit jakoukoli změnu zpracovávaných osobních údajů. Dále tímto výslovně prohlašuji, že jsem byl v souladu s ustanoveními § 11 zákona č. 101/2000 Sb. v platném znění o ochraně osobních údajů řádně informován o zpracování osobních údajů v souvislosti s ……… (s pracovním poměrem???)
V ………… dne ……… podpis
To je taky dobré, ne? Akorát moc nevím, co doplnit místo těch teček, ale něco jsem uvedla v závorkách, tak mi to prosím zkontrolujte. Děkuji
Já myslím, že úplně stačí toto. Používáme tuto verzi.
Souhlas s používáním rodného císla:
Firma:
ICO:
DIC:
príjmení jméno titul
Souhlasím s používáním rodného císla v pracovne právních dokumentech.
...................................................
podpis
Ahoj, my to máme takhle:
SOUHLAS S POUŽÍVÁNÍM RODNÉHO ČÍSLA
Souhlasím s používáním mého rodného čísla v souvislosti
s personalistikou a mzdovými výkony ve firmě .........
Jméno:..................Podpis:................
Máme sedm zaměstnanců, všechna jména pěkně
pod sebou a vedle podpisy. Máme na to tedy jen jeden papír.
Snad to stačí...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 12. 2006 10:59
Nemáte někdo nějaký vzor na souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely personalistiky?