Re: faktura převodem zaplacená v hotovos
Pokud jste přiložila k faktuře příjmový pokladní doklad s textem, že faktura č.... byla uhrazena v hotovosti - tak ničemu, ale pokud ne, bylo by slušné dát vědět odběrateli - třeba na účtárnu, že faktura byla již uhrazena - mohlo by se stát, že vám ji zaplatí podruhé. Popř.stačilo by dodatečně vypsat příjmový doklad s popisem, která faktura byla uhrazena a doporučeným dopisem poslat na účtárnu.
odběratel má od nás přijmový pokladní doklad, jenom jak jsem vystavoval fakturu,tak jsem si nevšimala,že jsem ji vystavila převodem. Já osobně si myslím,že ničemu to nevadí,že v textu je převodem ale bude zaplacena hotově,ale raději se ptám zkušenějších
Nemusíte se bát ničeho, ani nevíte kolik lidí nám přijde takto vystavené faktury uhradit hotově !
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 12. 2006 13:14
Dobrý den,
prosím když jsem vystavila fakturu a na faktuře je napsáno způsob úhrady převodem,ale byla zpalacena v hotovosti. Vadí to něčemu?