Re: PF2007
xxxxxxxxxx1234 mi vehnal slzu do oka, protože mám příšerný deficit ve studiu zákonů platných pro rok 2006 (stačí jeden fungl nový vnuk a není čas), do konce roku to už opravdu nezvládnu a to, co nás čeká po Novém roce,nevypadá lépe. Takže moc a moc všem přeji totéž co předchozí, moc je mi tu s Vámi fajn, díky všem za toleranci, ochotu... a přidávám přání, aby se nejrůznější novely přestaly tak hojně rojit a abychom neztráceli chuť je študovat...
Re: PF2007, hlavně zdravíčko
Také vám všem hodně a hodně zdraví a ještě jednou zdraví do 2007... bez toho nic nejde, a potom štěstí, s tím jde všechno lépe. ... to prý přeje připraveným (tak to tady jste všichni:)) takže bude, a také přeji nějaké peníze (nejraději přebytky) protože s těmi jde všechno ještě líp. A taky aby vás práce stále bavila, protože pak je to super. No a taky bych mohla přát nám všem, aby už ta vláda... ale to je už asi sci-fi.
Takže P.F.
Re: PF2007 - Evo M. :-)
Paní Evo, ke studiu legislativních ptákovin mi chybí veškerá chuť a energie, za minulý rok jsem fungovala .... a letos opět budu pokračovat,.... především jako bába "au pair" .... myslím, že jsem v tom docela dobrá (viz prozatím nekončící důvěra rodičů), ale hrůza mne jímá z toho, jak v nejbližší době vyřeším uzávěrku v příspěvkovce a pak,jaký to bude frmol až do léta. Takže se k tomu čtení musím nějak dokopat...mějte se moc fajn a díky za trpělivost a za Vaše milá přání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 12. 2006 11:57
tak vám businessáci přeji do dalšího roku jasné a neměnící se zákony, hodné berní úředníky, platící klienty, no prostě ať se máte fajn:-)