ABRA nebo Pohoda?

• (neregistrovaný)

2. 1. 2007 11:51

Dobrý den, budu si pořizovat účetní program. Váhám mezi programy ABRA nebo Pohoda? Poradí mi někdo? Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 2. 1. 2007 12:21

Karel (neregistrovaný)

Re: ABRA nebo Pohoda?
      Kazdy Vam poradi ten ve kterem dela, ja znam oba.
      Vam doporucim aby jste se nejdrive seznamila s demoverzi programu.

Pohoda je naprosto jednoducha a prehledna, i kdyz obcas na ni nekdo nadava, hotline je rocnim predplatnym a poradi do 24 hodin.

Abra - bez skoleni a odborneho nastaveni - placena sluzba - nic moc nenastavite. Strasne slozite pro normalniho cloveka. MOzna celkove muze byt Abra i lepsi na uctovani ale je hrozne nepritulna. Nastavit si sam predkontaci je skoro nemozne.

Podotykam, ze toto je muj pohled na oba tyto dva programy, tak to vidim ja jako laik.

• 2. 1. 2007 13:15

Líba (neregistrovaný)

Přidávám se k panu Karlovi v jeho názoru na ABRU. Nastavit předkontaci jsem sice zvládla, ale celkově mi to všechno připadá nepřehledné, každá akce vyžaduje spoustu kroků, ručně se vpisují texty, pokud se vám nezadaří a chcete doklad vymazat a zadat znovu, už to nelze, protože pořadová čísla se generují automaticky a nejde je zadat "natvrdo". Možná se to hodí do velké firmy, kde se vyplatí nechat si program za peníze upravit na míru. Také pokud v programu pracuje spousta zaměstnanců, každý se může vyškolit jen v tom svém kousku. Já jsem se učila metodou pokusů a omylů.

• 3. 1. 2007 0:51

Karl.Karel (neregistrovaný)

Zkuste si program Stereo Kastner ww.stereo.cz me vyhovuje a je pod Win a lze v nem delat vse jednoduse i predkontace a na strankach je i demo.

• 3. 1. 2007 14:29

Helena (neregistrovaný)

Doporučuji Pohodu, je opravdu velice intuitivní, jednoduchá, uživatelsky příjemná. Podpora je profesionální - odpovědi na dotazy obdržím vždy do druhého dne. Nevím, jak dopadne cenové srovnání s ostatními produkty (Abra), já osobně bych však neměnila.

• 4. 1. 2007 11:14

Martina (neregistrovaný)

Nesouhlasím a názory na Abru. Dělám s ní 2 roky, předkontace si zkopíruju a pouze doplním svoje číslo účtu a za 1 min. je hotovo. Pořadové číslo vymazaného dokladu velice jednoduše doplníte v nastavení-řady dokladů-detail-naposledy použitá čísla-opravit a zadám poslední číslo před vymazaným dokladem A JE TO! Stačí si s programem pohrát a vyřešíte i nemožné. Zato v POHODĚ dělám vystavené faktury, banku, salda a mám tam problém za problémem. Na žádná školení nechodím, po telefonu v Abře udělám vše, dodavatel POHODY mě nepřesvědčil. Dělala jsem ještě s dalšími 3 programy, Abra zatím vede.
      Martina

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).