Drobný majetek ve WINDUO - tisk

• (neregistrovaný)

3. 1. 2007 8:27

Dobrý den, prosím můžete mi někdo poradit, jak vytisknout zvlášť příslušný rok v evidenci drobného majetku ve WINDUO? Nejde nikde nadefinovat, tiskne se pořád celá evidence. To je jeden z mála problémů s tímto programem. Mám několik programů, ale WINDUO je nejhořší i na reakce upgrade, nekupujte, je to zbytečné vyhazování peněz. Složité vyhledávání a hlavně nedostatečné, hodí vám na krk tzv. filtr a tím to vyřeší jen částečně. A když voláte, jsou nepříjemní, jak jste totálně debilní.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 3. 1. 2007 9:25

mario (neregistrovaný)

Re: Drobný majetek ve WINDUO - tisk
      Dobrý den,
      co se týká tisku, tak aby jste si netiskl vše je potřeba dát karty do filtru a zatrhnout, že filtr chcete použít i pro tisk. To není specialita WinDUO. S filtry se setkáte i u dalších produktů jako jsou Navision, K2, OBIS, ...
      Co se týká kupování, máme k dispozici na stránkách software zdarma ke stažení na otestování, takže o vyhazování peněz nemůže být řeč. Prostě, když to někomu nevyhovuje zkusí další program a neplatí ani korunu.
      Co se týká podpory, tak si myslím, že výcházíme maximálně vstříc, vzhledem k tomu že na dotazy odpovídáme i neplatícím zákazníků a to i mimo pracovní dobu, řekl bych že podpora produktu funguje. Je možné využít naše diskuzní forum, telefon, e-mail nebo chat na kterém nejen my ale i uživatele sami mezi sebou mohou řešit své své speciality a tzv. firemní záludnosti.
      Výběr software není záležitostí na 1 hodinu a je potřeba se mu trochu věnovat. Pokud Vám to nevyhovuje je nám to líto, že přicházíme o potencionálního zákazníka, ale bereme každého jako osobnost a co osobnost to názor. Zavděčit se všem zkrátka nelze, kdo tvrdí opak je bláhový optimista.
      S pozdravem
      Marián Broda
      programátor
      Čapek SOFTWARE

• 3. 1. 2007 13:35

Petr K. (neregistrovaný)

Zkusím jak doporučujete. Děkuji. Ale jen na svou obranu, vím co jsou filtry a v jiných programech je používám také, a protože pracují s více účetními SW, vím o čem mluvím. Ale i po přečtení reakcí ve vašem diskusním foru jsem na rozpacích, zda opravdu reagujete tak pružně. Bylo by to na článek. Sám za sebe jsem si tento program nekupoval, jinak bych litoval.
      Přeji Vám krásný den. Petr K.

• 3. 1. 2007 13:45

Petr K. (neregistrovaný)

Ještě se vracím, zkoušel jsem dle vašeho návodu, ale asi ksem debil, pořád mi to nefunguje, vybrat drobný majetek podle data pořízení ale v daném roce, ne předcházející leta, jak jsem již psal.
      Možná by místo znamének větší,menší,rovno apod. stačilo jen zadat daný datum a bylo by po problémech a zbytečných diskuzí.
      Děkuji.
      PK

• 3. 1. 2007 14:17

mario (neregistrovaný)

Nemusíte uvádět nic na svou obranu, ja jen chtěl naznačit, že v software jsou věci dělány určitým způsobem, na které si člověk musí trochu zvyknout, když s ním chce pracovat. Je to otazkou času.
      Co se týka diskuzního fóra, tak to ma teď trochu stagnuje, většina lidi využívá telefonický kontakt nebo chat, je to přeci jen on-line. Snažíme se opravdu co to dá, vím že majitelka firmy ještě v sedm hodin večer 29.12.06 naváděla uživatele, který si zrovna stáhl novou verzi jak se zadávají data do systému.
      Co se týká vašeho názoru nám nevadí, že není kladný, ale bylo by dobré být konkrétnější co vám vadí. Jednak je to dobré pro nás jako autory abychom mohli program zdokonalit a jednak je to pro ostatní, aby věděli na co se zaměřit při rozhodování o účetním software.
      Marián Broda
      programátor
      Čapek SOFTWARE

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).