Půjčovna dodávek

• (neregistrovaný)

11. 10. 2017 18:27

Pronájmu svou dodávku FORD TRANSIT 2.0 TDDI, 3 místa k sezení, nejlépe k dlouhodobému pronájmu firmě,soukromnikovi apod.. Možnost i krátkodobého pronájmu, Cena 1000kč/den (nikoliv 24h,od rána do večera) + naftu si každý plati sám. Pokud dodávku budete používat pro své podnikání denně bude cena nižší.

MŮJ DOTAZ ZNÍ ZDA BY SE V TOMTO DALO PODNIKAT JAKO PŘIVIDĚLEK K PLATŮ?MOJE PŘEDSTAVA BY BYLA Z TÉ CENY 1000KČ (500KČ ČISTÉHO PRO MĚ A ZBYLÝCH 500KČ OPRAVY,POJISTKA).  CO SI O TOM MYSLITE ? DODÁVKU CHCI TEPRVE KUPOVAT ALE UŽ MÁM JEDNU VYHLIDNUTOU RV.2004

MOŽNOST TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ DLE TP NA 1850 KG * LOŽNÁ PLOCHA: DÉLKA: 3,4 M , ŠÍŘKA: 1,76 M * NOSNOST 1181 KG * V provozu od 07/2004

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 10. 2017 13:21

A380 (neregistrovaný)

Zdravím,

myslím si o tom následující:

- předtím, než něco napíšete, zkontrolujte pravopis a opravte hrubky
      - nastudujte si obecná pravidla o publikování příspěvků ve fórech (třeba to, že se zásadně nepoužívá psaní vět a slov velkými písmeny)
      - zopakujte si, že je slušností pozdravit a poděkovat (Vy od někoho něco chcete)

Podnikat se dá téměř ve všem. Jinak se subjektivně domnívám, že při stáří dodávky (lze si představit její technický stav) proděláte na opravách. Půjčíte-li auto s tím, že ze zbylých 500 CZK (dle Vašich slov čistých, ale tak to není) zaplatíte daň z příjmů, silniční daň, případně dálniční kupón, moc toho nezbude. Ale volba je Vaše.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).