Zdravím,
myslím si o tom následující:
- předtím, než něco napíšete, zkontrolujte pravopis a opravte hrubky
- nastudujte si obecná pravidla o publikování příspěvků ve fórech (třeba to, že se zásadně nepoužívá psaní vět a slov velkými písmeny)
- zopakujte si, že je slušností pozdravit a poděkovat (Vy od někoho něco chcete)
Podnikat se dá téměř ve všem. Jinak se subjektivně domnívám, že při stáří dodávky (lze si představit její technický stav) proděláte na opravách. Půjčíte-li auto s tím, že ze zbylých 500 CZK (dle Vašich slov čistých, ale tak to není) zaplatíte daň z příjmů, silniční daň, případně dálniční kupón, moc toho nezbude. Ale volba je Vaše.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 10. 2017 18:27
Pronájmu svou dodávku FORD TRANSIT 2.0 TDDI, 3 místa k sezení, nejlépe k dlouhodobému pronájmu firmě,soukromnikovi apod.. Možnost i krátkodobého pronájmu, Cena 1000kč/den (nikoliv 24h,od rána do večera) + naftu si každý plati sám. Pokud dodávku budete používat pro své podnikání denně bude cena nižší.
MŮJ DOTAZ ZNÍ ZDA BY SE V TOMTO DALO PODNIKAT JAKO PŘIVIDĚLEK K PLATŮ?MOJE PŘEDSTAVA BY BYLA Z TÉ CENY 1000KČ (500KČ ČISTÉHO PRO MĚ A ZBYLÝCH 500KČ OPRAVY,POJISTKA). CO SI O TOM MYSLITE ? DODÁVKU CHCI TEPRVE KUPOVAT ALE UŽ MÁM JEDNU VYHLIDNUTOU RV.2004
MOŽNOST TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ DLE TP NA 1850 KG * LOŽNÁ PLOCHA: DÉLKA: 3,4 M , ŠÍŘKA: 1,76 M * NOSNOST 1181 KG * V provozu od 07/2004