Re: účetní program prosím poradte
Zkuste i UČTO 2007 od Tichý a spol. máte ta i mzdy a formuláře, není to drahý software
Já dělám v ˇUČTU od Tichý a spol. již od r.1995 a neměnila bych. Je tam vše co potřebuji. Ve winduo jsem dělala 2 roky, není tam mzda pro zaměstnance ani žádné formuláře a bylo to podvojné účetnictví. Nevím jestli je i daňová evidence. Záleží na Vás jaké účetnictví povedete.
Takových dotazů je tady hodně. Zkuste si i z dříve doporučovaných programů několik vybrat a nechejte si poslat demo verze ( zadarmo) a vyzkoušejte. Ne každý chce děla v DOSu ( já osobně už bych např. do Ježka nebo Tichého účta zpět nešla) a ne každému pasuje určité uspořádání a možnosti jednotlivých SW.
Zkuste se podívat na http://www.admwin.cz
používám jej již roky. Doporučila mi jej také dřívější účetní. Je jednoduchý na ovládání, má bohatou dokumentaci. Takže ani není zapotřebí se dožadovat nějaké podpory. Za ty roky používání jsem jejich podporu potřeboval jen jednou - po havárii disku mi opravili nějaké poškozené soubory.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 1. 2007 15:30
Ráda bych Vas pozalaa o tip ucetniho programu pro velmi malou firmu, nemam podrobnejsi zkusenosti, mate nejaky tip prosim na jednoduchy ale opravdu dobry program na ucto?