Kombucha - výroba a prodej

  • 12. 11. 2017 1:12

    Dobrý den,
    ráda bych se pustila do výroby a prodeje domácí KOMBUCHY, což je nápoj výrobním procesem podobný vínu či jablečnému cideru.

    Chci se zeptat, jaké jsou kroky pro založení takovéto společnosti.  K tomuto tématu mě napadají třeba následující konkrétní dotazy.

    Je třeba ŽL, je to ohlašovací živnost nebo je třeba nějaké osvědčení?
    Jaké normy musí splňovat výrobní místo, a jak jej registrovat, či kolaudovat?
    Jaké jsou hygienické požadavky na výrobu, skladování a prodej domácích potravin?
    Jaké jsou požadavky na označování?
    A další?

    Děkuji,Hela

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).