Re: dvě pracovní smlouvy
To je pěkný guláš,
pokud jsem správně pochopil, tak podle mého názoru :
1. smlouva na dobu určitou skončila 31.12.2006 současně se zkušební dobou
2. sml.- nový pracovní poměr na dobu určitou se zk. dobou 3 měs. od 1.1.07, ta platí,včetně sjednané zkušební doby, takže případné zrušení je možné
ve zkuš. době se pracovní poměr končí zrušením ve zk. době § 66, jde o jednostranné rozhodnutí, souhlas druhého účastníka není podstatný ani nutný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 1. 2007 8:54
dobrý den, mám jeden dotaz...zaměstnavatel se mnou podepsat pracovní smlouvu na dobu určitou s 3měs. zkušební lhůtou, která končila ke dni 31.12.2006(tak zkuš.lhůta). Před ukončením zkušební lhůty jsem dostal další smlouvu na dobu určitou znovu se zkušební lhůtou tři měsíce od 1.1.2007, kterou jsem podepsal a o týden později mi dali podepsat výpověď té původní smlouvy, kterou jsem nepodepsal.
Poradí mi někdo,která z těchto smluv platí právě v tomto okamžiku? Chtějí mě totiž dát výpověď ve zkušební době.
Předem děkuji za odpovědi