Re: vyúčtování srážkové daně 2006
Ano, potvrzuji, že je to takhle správně, ale přesto doporučuji se dohodnout se svým finančním úřadem. Náš správce daně si mě každoročně předvolával a požadoval opravu ve smyslu - mzda za prosinec - tedy uvést do prosince, přestože odvedeno bylo v lednu... Po pár letech jsem to vzdala a už to takhle píšu rovnou (s vědomím, že je to špatně). Ale paní referentka je spokojená.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 1. 2007 13:11
Dobrý den, chci se zeptat, jak vyplnit vyúčtování srážkové daně za rok 2006. Měli jsme zaměstnance, který měl VPP a hrubou mzdu do 5.000,- Kč. Např. předpis srážkové daně za leden jsem provedla k 31.1.2006, ale daň byla odvedena 15.2.2006. Napíšu částku do ledna nebo do února? Myslím si, že se to bude psát do měsíce, ve kterém byla daň odvedena - tedy do února. Je to správně? Takže srážková daň za prosinec 2006 se bude psát to vyúčtování do ledna 2007 v příštím roce? Děkuji