Re: odvod povin.podíluDo31.1.07-zdrav.zn
včera jsem to zjišťovala, už vloni byl sjednocený termín odvodu a oznámení 15.2.,to jsme věděli, ale letos mne zmátl článek JUDr. Jouzy, které znovu uvedl odvod do 31.1., tak jsem projela všechny změny ZZ a když jsem nic nenašla, kontaktovala jsem ÚP jak to tedy je, bylo mi řečeno, že zůstává i nadále stejný termín pro odvod a oznámení a to 15.2. násl. kal.roku, takže se buď JUDr. Jouza spletl, nebo tisková chyba-bylo to v Národním pojištění 1/2007
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 1. 2007 6:54
dobrý den, prosím o radu-zaměstnavatel musí do 15.2. kal.roku písemně oznámit úřadupráce plnění povinného podílu za uplynulý kal.rok a způsob jeho plnění.jestliže nesplní svou povinnost zaměstnávat-odebírat,musí provést odvod do státního rozpočtu nejpozději a tady tápu - vloni byl jednotný termín - odvod i oznámení o způsobu plnění do 15.2.2006, ale letos je změna v tom, že oznámení o způsobu plnění do 15.2.2007 zůstává, ale odvod už do 31.1.2007 .Pokud se podívám do ZZ § 82 odst. 2-termín odvodu do 15.2. - můžete mi prosím poradit, jakým zákonem se tento termín změnil?? děkuji moc
nepřijdu na to a nepřijdu ... :-(