Re: Heslo - registrace na portál daň. sp
Nevím o jaké kartě mluvíte, nějaký certifikát se mi zapsal do PC poté, co si to zjišťovalo konfiguraci mého PC, pak jsem vyplňovala žádosti a pak to vybaflo to již zmíněné heslo, takže se to samozřejmě nikam neodeslalo. Nerozumím tomu. Děkuju
Re: Heslo - registrace na portál daň. sp
Pro komunikaci s portálem potřebujete kvalifikovaný certifikát-elektronický podpis od certifikační autority, např.1.CA nebo Česká pošta, nebo ho můžete mít v rámci balíčku služeb některé banky. Teprve až si ho obstaráte můžete se zapojit do elektronické komunikace.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 1. 2007 16:35
Prosím, nemáte někdo zkušenost, jak se zaregistrovat - žádost o zřízení schránky a nahlížení do ní. Když vyplním všechny potřebné údaje, jako poslední před odesláním na mě vyskočí okno s nutností doplnit heslo. Ve vysvětlivkách se píše, že je jedinečné a je zapsáno u certifikátu, ale kde ???
Děkuju na 100 1000x