Kouření od 15let

• (neregistrovaný)

17. 1. 2007 15:04

Ahojky! Může mi prosím někdo říct jak to teda je? Od kolika se může kouřit normálně venku, aniž by jste museli platit pokutu? Je mi patnáct a zajímám se o to, protože mé kamarády už policie zastavila. Občanský průkaz měli, ale bylo jim teprve 15. Slyšela jsem že není zákon který to zakazuje. jen jim to nikde nesmí prodat, ale když jim to koupí někdo starší? Prosím odpovězte! Děkuji. =)

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 1. 2007 15:06

x (neregistrovaný)

Re: kouření od 15let
      Mládeži, nekuřte a uděláte nejlépe! Kouření už dávno není v módě. Nekažte si zdraví a neutrácejte za blbosti jako cigarety. Existují daleko lepší životní radosti :-)))

• 17. 1. 2007 19:46

Zuzik (neregistrovaný)

Re: kouření od 15let
      Třeba jako procházka po rozkvetlé louce nebo sex ? :))) Ale vážně...
      Obchodník by Vám neměl cíga ani chlast prodat, pokud Vám není 18 ! Jestli Vám je prodá, hrozí mu pokuta ve správním řízení. Pokud je za Vás koupí někdo jiný nad 18 let,pak tu pokutu může dostat on. A nejhnusnější je hulit na veřejnosti. To je fakt nejlepší ,když letím ráno do práce a o šesti hodinách Vám někdo před Váma báňá nějakou balenku bez fitru. To je na zabití! Já jsem taky kuřák, ale venku jsem od svých 16 nehulila, ale to bylo před 20-ti kily.
      Ale fakt, nehulte, je to hnusný zlozvyk, já taky hulím jak sádrový ježek a nemůžu se toho zbavit ! A pak smrdím...a stojí to fakt i dost peněz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).