Casove rozliseni, opakujici se platby

• (neregistrovaný)

19. 1. 2007 7:54

Dobrý den,
    po prečtení pár příspěvků v diskuzi mám v hlavě zmatek. Prosím poradíte mi?
    Když mi chodí faktury za telefon, kde je vždy období od 6. do 5. následujího měsíce,tak to mohu brát jako opakující se platbu a fakturu z období od 6.12 2006 do 5.1.2007, DUZP 5.1.2007 dat celou do roku 2007. - nebo nutno časově rozlišit, když bývalá účetní nerozlišovala?
    Když mi chodí pojištění na auta za období od 4.11. 2006 - 4.11.2007, toto pojištění chodí již několik let, tak jde taky o opakující se platbu nebo je nutno časově rozlišit?
    A jak je to s časopisy? Pokud mi chodí faktury na předplatné časopisů již několik let za stejný časopis, tak je to taky opakující se platba nebo v tomto případě je nutno opravdu časově rozlišit? Kolegyně až do roku 2004 časově nerozlišovala časopisy,v roce 2005 jsme tu měli kontrolu na roky 2002 a 2003 a majitel spol. mi řekl,že bych měla časopisy časově rozlišit,takže v roce 2005 jsou časopisy časově rozlišeny,nyní mi tvrdí,že nic takového neříkal,jak to mám udělat v roce 2006,rozlišovat nebo ne? Pokud telefony a pojistenï budu brat jako opakujici se platbu a casopisy budu casove rozlisovat,muze byt problem z pohledu FU? Dekuji za rady

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).