Re: Vnitřní předpis - prosííííím radu
Vnitřní předpisy byste měl mít vpodstatě ke všemu. Ať to vezmu zkraje, tak třeba k účetnictví a jestli budete mít zaměstnance tak pracovní. Těch je strašná spousta, nevím jestli bych byla schopna vám je vyjmenovat. Zabývala jsem se tímto problémem celý minulý rok, nakonec jsme volili formu, že jsme si nejdůležitější provozní a bezpečnostní nechali udělat od firmy, která se tím zabývá, cca za 20tis.korun.
Některé máme vytvořeny pomocí zakoupených vzorů:
třeba od V.D. nebo nyní jsem si pořídila:
http://www.masystem.cz/index.php?page=seznam
Kontrolovat může Inspekce práce, viz např.:
http://www.mesec.cz/clanky/inspekce-prace-pripravte-se-na-kontroly/?SID=1175A63D2C9D1F0736E05712BF9DDB88
Dobře, ale který myslíte? Když pošlu pracovní řád ten náš, tak se nebude hodit pro vaše podmínky, je dobré mít zpracováno podle toho jak to bude u vás konkrétně fungovat, nebo spíše jak byste si přál aby to fungovalo:)
Paní Jitko, byla byste velice laskava, kdybyste mi poslala váš pracovní řád. Samozřejmě, že ho musím přepracovat na naše podmínky, ale abych se měl čeho chytit. Zakoupím si i vzory předpisů a smluv, ale přesto bych byl velice rád, kdybyste mi pracovní řád poslala. Děkuji ještě jednou za Vaši ochotu.
Dobrý den, přečetla jsem si Vaší diskuzi ohledně vnitřních předpisů a chtěla jsem Vás poprosit, jestli nemáte vzor předpisu o používání cizí měny. Chce ji po nás úřad práce a já nevím, kde bych ji narychlo sehnala. Pomohla by jste mi?
Děkuji Jiřka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 1. 2007 16:53
Prosím Vás o radu. Léta jsem podnikal v oblasti ochrany majetku a osob, nyní zakládám s.r.o. se stejným předmětem podnikání. Mám dotaz - mám povinnost v nové společnosti vydat Vnitřní předpis a Pracovní řád? Nemůžete mi někdo poradit, kde bych našel nějaký vzor? A kdo - v případě, že tato povinnost je - toto může kontrolovat?