Re: UCE software doporučite?na DE,UCE,mz
***Na mzdy už léta používám program od firmy sySOft. Je vynikající. Ale na účetnictví doporučuji Stereo od firmy Kastner software. Dělám na něm DE i UCE, moc dobře mají propracované formstudio (formuláře) a také Hot line funguje velice dobře.
ja prave take stale využivam Stereo,a ted mi skončila licence,tak přemýšlim,zda nepřejít na jiny,stale se tu objevuje třeba Pohoda.. ty mzdy mi práve ve stereu moc nejdou a ješte ted jak jsou ty zmeny pro male organizace... tak přemýšlim,zda neni neco vypracovanejšího,na kolik vas vyjde ten mzdovy system? a stereo si take platite licenci každý rok? a jakou mate verzy vy? i se sklady?
Používám Money S3, máto sice mouchy jako každý program , ale co je dnes ideální.Jinak co se týče práce je to dobrý pomocník i mzdy a sklad úplně v pohodě, na novely taky reagují ihned a aktualizace se platí každý rok, ale za třitisíce tak to není zas taková hrůza.
Pohodu nedoporučuji, nevím ale zdá se mi nepřehledná a složitější.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 1. 2007 19:39
použivám už delší dobu stereo,chci změnit na jiný uce software,mam OSVČ kteří maji DE,UCE,cizi menu a hlavně potřebuji na mzdy. můžete mi něco doporučit?S čím máte zkušenosti?
DĚKUJI VŠEM ZA NÁZORY!