Re: Použití terminologie
To nemáte ze své hlavy ! Tomu nevěřím. Nebo jste požil/a ? :)))Myslíte jako, že by se zavedením této terminologie ( kdo a kde by ji používal?!) něco zjednodušilo ? Nebo na něco narážíte ? Ono to vyznívá tak, že pak by si ledaskdo mohl plést pojem a průjem. S přihlédnutím na "paušál"= v souvislosti s §7a) by pak z toho mohla být i "hnačka" :( Na úvahy tohohle typu nemám asi dost fantazie.
Zuzíku, nemám vás rád protože nevím čím vás naštvat.
ALE holt fakta jsou fakta a tohle jste prokoukla fantasticky! Klobouk dolů (i můj).
Opravdu ale opravdu to není z mojí hlavy (a ani se mě to tam nechtělo vejít, proto jsem se ptal). Přísahám na holý pupek a orgány blízké, že JÁ jsem nepožil (ani růžové, ani jiné)!
A jestli si někdo plete pojem s průjmem se můžete přesvědčit
na spřátelených www stránkách = při výpočtu daní, SP A ZP při prodeji vozidle po leasingu. Bohužel musím uznat (opět ač nerad, ale čísla nelze oblafnout) že máte pravdu i s tou hnačkou, kterou jistě dostane každý kdo uplatňuje výdaje % a prodá auto přes §10.
I při těch TAM uvedených údajích přijde o cca 12000,- Kč.
Teď již zbývá jenom to, aby podobné rady včetně ODBORNÝCH
úvah na jejich provedení prokoukli i ostatní. Díky
myslím, že odbornou úroveň i účel chlívku prokoukl každý průměrně inteligentní běloch:-))
Obecná odpověď: nejspíš v accesslogu, který je dostupný vlastníkovi. Technicky si na svých stránkách můžete zapnout sledování jakoukoliv službou (já např. používám CNW counter). Pak se v závislosti na vlastnostech služby dozvíte třeba ze které IP host přišel, jaký používá prohlížeč/OS, dokonce ze které stránky přišel (referrer), z jakého vyhledávače vaše stránky našel, statistiky atd...
http://www.estranky.cz/funkce/dalsi-funkce/statistiky
IP adresy
Ještě taková "drobnost" (někdo se na mě asi bude zlobit, že to prozrazuju :-)):
Tady na BC se IP adresy zobrazují bez posledního 3číslí. Služby pro sledování návštěvnosti (např. to, co používá Jana F. nebo já na svých stránkách) ale samozřejmě poskytují kompletní IP (mimo jiných údajů), tzn. tady na vás nevidíme, ale když přijdete na naše stránky, tak ano. Tam samozřejmě zase nevidíme váš nick z BC, ale podle nekompletní IP odsud si to dokážeme propojit.
Takže pokud máte někdo jedinečnou/jednoznačně identifikovatelnou IP, tak z ní poznáme hodně - přinejmenším, ze které firmy nám píšete. Pokud má někdo konektivitu např. přes nějaký NAT, neveřejnou IP apod., tak má samozřejmě vystaráno (údaje o něm má jen jeho provider).
takže já na svých estránkách nevidím IP těch, kdo na ně jen nakukují proč? že nemám nějakej program nebo aktivovanou službu? mě statistika na estránkách ukazuje počet návštěv, rozhození podle času kdy nakukovali a u příspěvků počet nakouknutí. ale IP toho, kdo nakoukl nevidím, jen IP
u komentářů:-(
Re: OT: od Zuzika
>Fakt super diskuze ! Nejste blázni ? Nebo jsem blázen
>já ? Vůbec Vám nerozumím a mám takový nejasný pocit,
Blázni jste všichni, jen já jsem jaderná ponorka!
>že těch,co Vám nerozumí je tady víc, jen se nemají
Mně taky nikdo nerozumí (ani můj ornitolog) a nedělám z toho vědu...
>odvahu ozvat. PS: a neberte nám, prosím, iluzi o
>anonymitě tohoto fóra.
Anonymita? To si děláte rusutur, ne?
how to use prdel properly
Prdel a jiné motivující výrazy je možné použít výhradně v dobrém úmyslu. Použití za účelem dehonestace ostatních účastníků fóra je zakázáno a bude potrestáno virtuálním nakopáním rusuturu.
Počestnost vašich úmyslů budu samozřejmě hodnotit já - od té doby, co Chuck Norris odešel do důchodu, jsem pro to nejpovolanější.
Pro páju a ostatní šťouraly: ne, ani toto pravidlo nestanovil majite serveru. Vymyslel jsem ho já právě teď - jako explicitní vyjádření toho, co stejně každý ví.
Re: how to use prdel properly
>== komu se to nelíbí, má svobodnou a nezpochybnitelnou
>možnost políbit si rusutur.== platí i zde když to
>napsal graver.
Ano, potvrzuji platnost.
>Důraz je kladen na = SI = a prdel je jistě také
>dovolena.
Popř. jiné části těla dle výběru.
>Hlavně nezaměnit SI na MĚ.
Záměnu povoluji - proti menšinám nic nemám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 1. 2007 11:27
Je možné použítvat termonologii jak v Ú nebo DE:
Paušál = viz §7/9 nebo jenom v souvislosti s§7c?
Rozdíl mezi příjmy a výdaji nebo hospodářský výsledek
je možno nahradit termínem -průměrný výdělek-?
Např.:
==Při paušálu 50% a průměrném výdělku za rok==
Prosím o názory.