Re: DPH 12/06 Specha!!!
Rok 2006 mam jiz uzavreny a na uvedene faktury jsem nemela dohadnou polozku, takze o teto fakture budu uctovat az v lednu. Muzu si presto narokovat odpocet DPH v priznani za prosinec??
V nejake diskuzi jsem cetla, ze neni mozne zahrnovat do priznani doklady, ktere v danem obdobi za ktere se podava priznani nebyly zauctovany. Tak ted nevim....
Ježišmarjá, vždyť je 24.ledna! Proč už máte uzavřenej rok? To už máte zaúčtováno úplně všechno do starýho roku??? A odevzdané přiznání? Zbytečně se připravujete o náklady.
Bohuzel jsme maly s.r.o., ale patrime do nemeckyho koncernu a museli jsme uzavrit uz 9.ledna a poslat jim veskere vykazy :-((( Danove priznani budeme podavat samozrejme az v breznu a faktury na ktere jsem nemela dohady budu pry moct zahrnout do priznani k dani z prijmu tzv. mimoucetne (dle rady danoveho poradce to je mozne). Ale nevim, jak si s tim pocit z hlediska DPH???
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 1. 2007 18:59
Prislo nam par faktur, kde je datum zdanitelneho plneni v 12/06, ale datum vystaveni v 01/07. Zauctovane je budu mit az lednu, protoze jsem jiz uzavreli rok 2006. Musim je zahrnout jeste do priznani za prosinec, i kdyz byly vystaveny az v lednu??? Uctujeme v podvojnem uctu.
Diky...