Re: zaměstnavatel odmítá dát zápočtový
ano, zamestnavatel na ukonceni PP dohodou pristoupil. ale i tu jsem z nej podepsanou orazitkovanou musela doslova dolovat. nyni jsem na OSSZ zjistila, ze mi ani neukoncil PP a na OSSZ jsem byla tedy dosud vedena jako zamestnanec, ackoli vypoved byla k 31.12. 2006 podepsana obema stranami. nyni stale jeste marodim. vyplatni termin je ve smlouve k 20.dni v mesici, coz bych mela mit uz u sebe i vyplatnici za 12/2006, kterou mi on odmita dat. zapoctovy list mam dostat az po ukonceni neschopnosti, ale to on odmita a tvrdi, ze na nej nemam narok a ze mi ho dat nemusi. a to i jeste dluzi vyplatit celou nevycerpanou dovolenou.
Upozorněte zaměstnavatele, že budete iniciovat kontrolu OSSZ. Pokud to nepomůže, zažádejte na OSSZ o kontrolu zaměstnavatele a jeho evidence.
Proč Vám ho nechce dát? Skončil Váš pracovní poměr nebo ne? Pokud jste ta Lenka, která níže píše, že skončila poměr ona dohodou, pak musím říct, že takové skončení není možné. Na ukončení byste se museli dohodnout oba - Vy i zaměstnavatel.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
24. 1. 2007 19:29
hezký den, co mám dělat, když úřad práce se k situaci,kdy mi zaměstnavatel nechce dát zápočtový list, ani výplatní listinu ani proplatit dovolenou, která nebyla vyčerpána, nijak nevyjádřil a nic neudělal.pracovní poměr jsem ukončila já a dohodou v písemné formě.