SOS-program POHODA košilka

• (neregistrovaný)

25. 1. 2007 7:38

Začínám v uvedeném programu, potřebovala bych poradit,kde najdu "košilky" nějak je nemůžu najít. Děkuji moc za jakoukoli radu k tomuto programu,zatím mi připadá,že jsem se pomstila sama sobě,jelikož jsem si jej sama vybrala....

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 1. 2007 7:57

P. (neregistrovaný)

Re: SOS-program POHODA košilka
      Asi myslíte "košilku" se zaúčtováním,že?Musíte v účetním deníku,najít si ten který doklad a v tiskových sestavách vytisknout.Mám Pohodu od podzimu a myslím si to také...o té pomstě:-)) Ale jinak ten program umí spoustu věcí a jen to chce se s ním sžít:-))))Mějte se,P.

• 25. 1. 2007 8:04

Karel (neregistrovaný)

Tiskove sestavy POHODA umi, pokud nadavate na Pohodu, jeste jste zrejme nevideli napr. ABRU :-))

JInak v Tiskovych sestavach je volba : tisknout kosilku
      tak ji staci zaskrtnout a mate ji na sestave

• 25. 1. 2007 8:13

MRK (neregistrovaný)

Uz jste to našla?
      Pohodu používám asi 6 let a jelikož jsem z oboru tak si dovolím tvrdit, že uživatelské rozhraní je jedno z nejlepších na trhu. Jen mi vadí že na změny požadavků reagují se značnm zpožděním (např poplatek za elektro odpad)

• 25. 1. 2007 8:23

M. Kr. (neregistrovaný)

Myslím, že jste si program vybrala dobře, užívám ho 2 roky a je super, jenom se naučit všechno využívat. Košilky se zaúčtováním jsou v každé agendě v tiskových sestavách, kontrolní sestavy - zaúčtování dokladů. A nebo přímo v tiskových sestavách konkrétní doklad včetně zaúčtování. Můžete si vybrat. Hodně úspěchů a uvidíte, že vaše volba byla správná.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).