Re: Vyúčtování ze závislé činnosti
zrovna jsme to tu řešili a usnesli se na tom, že do ř. 06 se napíše vratka z RZ za rok 2005 ponížená o vyplacené bonusy z RZ. Do tabulky napíšeme celou částku, tedy vč. bonusu a do 06a bonus vyplacený z RZ 2005. Budu ráda, pokud to někdo potvrdí, případně vyvrátí a poradí jak na to.
Také jsem to tak vyplnila, ale nevím jestli je to tak správně.To je fakt jako v kocourkově, protože každý rok ty tiskopisy předělávají a člověk pak neví, co má kam napsat. Také Vás to tak štve?
Štve, jenže když jsem se prokousala na stranu 4, tam je řádek 3, který je shodný s ř. 06 na str. 1. Abych se dostala do správného součtu, musela jsem částku opravit na celou vratku za r. 2005 a teď zjišťuju, jestli částka náhodou není už "rozklíčovaná" na slevu a bonus. Kocourkov je možná slabé slovo. Nejhorší je, že mi neporadila ani paní z FÚ - prý jim pořád mění server a uvidí se, co jim z toho vyleze tentokrát.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 1. 2007 10:14
Prosím, není mi jasné co mam vyplnit na str.1 bod 6 do tabulky. Měli jsme přeplatek z RZ.Ale ta tabulka pod tim mi neni jasna.Dekuji