Re: MZDY - DPP,DPČ,daně,poj? - spěchá pr
A co byste teď chtěla řešit? Pokud nejsou evidování i jinde,pak jim opravdu stačí, že jim odečtete slevu na poplatníka a žádné daňe neplatí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
25. 1. 2007 20:12
Mám občanské sdružení,které podepsalo prohlášení s 2 lidmi, jeden měsíčně 500 a druhý 400. Bylo to míněno prý,že srážková daň se platit nemusí jelikož to pokryje sleva na dani,ale nevím jestli to bylo správné řešení. Jak to spravit. Myslela jsem,že zpětně dopíšu dpp alespoň za rok 2006(když nejsou hlášenžý ani ZP a PSSZ),ale nevím co z FU, vím lepší by byla dpč,ale neni ani nejsou hlášeni na ZP, PSSz a FU srážková daň. Musí se hlásit na FU,ale jedna zaměstnankyně bude dělat SZM a uplatňovat slevu na dani. Musím jí dát potvrzení a jaké (potvrzení o příjmech,ale tento příjem do 3000,- daněný srážkou tam být nemusí,ale sleva je uplatněná. Nevím jak to spravit. Jsem v koncích