Re: účetnictví free verze
oni žijí dost dobře z velkých firem a ty lepší výrobci free verze nabízejí právě pro malé živnostníky. V Abře free jsem účtovala 4 roky. Naštěstí jsem našla dost odkazů na jiné firmy.Jen se mi nechce se to znovu učit. Jen pro zajímavost Abra pro živnostníky nabízí nejlevnější program za 6990.- - s mým ročním ziskem z podnikání je to pro mě velký výdej a to je samozřejmě jen ta vstupní částka, update také není zadarmo. Kdybyste měli někdo něco vyzkoušené, budu vděčná za radu, sklady ani mzdy nepotřebuji, jen peněžní deník, BÚ a pokladnu.
Zkuste daňovou evidenci od http://www.winduo.cz Nemám s tím osobní zkušenost, jen vím, že při malém počtu dokladů je to zdarma. My používáme už mnoho let k naší naprosté spokojenosti účto, není to bezplatné, ale cena je mírná a užitek maximální. Viz www.ucto2000.cz Zkuste si tady zadat do vyhledávače Účto a najdete hodně hlasů spokojených uživatelů.
Zkuste www.stereo.cz - verzi Start, je také omezena počtem zápisů, ale navíc tento program je modulový, můžete některé moduly (sklady, mzdy) nechtít, cena se tím snižuje a obecně tento program není drahý. Ovládání dost intuitivní. Mám s firmou víceletou zkušenost jako uživatel
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 1. 2007 13:18
Znáte někdo nějaký účetní program pro DE ve free verzi, který je funkční? Používala jsem do min.roku Abru classic free, ale od letoška už není. Byla omezená počtem účetních řádku na 300 a to mi bohatě stačilo. Potřebuji nějakou náhradu.Dík