Re: Přípl. za neděli x noční směna do po
Vzhledem k tomu, že podle nového zák.práce musíme proplácet příplatky za so a ne, tak bych to zaměstnancům rozhodně zaplatila. Já nevím, ale je jedno jestli to spadá do neděle nebo do pondělí. Zaměstnanec odpracoval 2 hod. v neděli takže být zaměstnanec, tak příplatek budu rozhodně chtít.
Možná ale bude mít někdo jiný názor.
Re: Přípl. za neděli x noční směna TIP!
Je to tak, já už jsem tu na tyhle dotazy odpovídala několikrát. Včera jsem narazila na článek s tímto tématem, kdo má zájem, nechť si přečte:
http://www.pamservis.cz/?sekce=5&uroven=2&obsah=&cid=157993&PHPSESSID=2913f78a9c778ed90acbbafdf4043399
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 1. 2007 20:11
Prosím vás jak postupovat, když noční směna začala v neděli ve 22:00 a končí v 6:00. Směna nám spadá do pondělí. Co s příplatkem za neděli za ty dvě hodiny? Musím je zaměstnanci proplatit nebo ne a zdůvodnit to, že se to váže ke směně, která spadá do pondělí? Jak se to dá ošetřit? díky