Značka pro povolení stání auta

• (neregistrovaný)

1. 2. 2007 11:00

Postavil jsem si značku na soukromém pozemku, jehož jsem spoluvlastníkem. Samozdřejmě, že nejdříve jsem si opalřil souhlas spolumajitelů a byla mi schválena nynějším vedoucím výboru našeho domu. Značku si platím a stojí tam už přes rok. Najednou se tam ta značka přestala někomu líbit a tak začal štvát proti mě i další obyvatele(spolumajitele pozemku). Můžou mi tu značku odstanit, i kdyby nadpoloviční většina obyvatel stála při mě? je to totiž značka pro povolení stání auta,kterou sem si pořídil kvůli mé invalidní mamince o kterou se starám.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 2. 2007 23:04

Eva M. - moderátor diskuze (neregistrovaný)

Upozornění moderátora
      Prosím pište smysluplné nadpisy, z nichž je zřejmé téma vašeho dotazu. Váš původní nadpis "můžete mi poradit" nebyl příliš výstižný :-)

Obecně: Nepište dotazy s nadpisy jako "prosím poraďte", "mám dotaz" apod. Nejsou vhodné ani příliš stručné nadpisy jako "DPH" či "SZM". Lepší je "DPH při dodání na Slovensko", "SZM - jak odečíst dary" apod.

• 2. 2. 2007 23:24

IL (neregistrovaný)

Re: Značka pro povolení stání auta
      Vydání značky na povolení stání pro invalidní občany se schvaluje na Policii, obecním úřadu, sociálním odboru a platí se cca 3000 každý rok. Jak jste si mohl někam umístit bez těchto povolení značku a kde jste ji vzal?

• 3. 2. 2007 21:46

IL (neregistrovaný)

Re: Značka pro povolení stání auta
      Pokud ji máte regulérně získanou přes výše jmenované instituce, tak nemá do toho kdo co mluvit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).