Re: Roční vyúčtování daní
Pokud nemáte od předchozích zaměstnavatelů Potvrzení o zdanitelných příjmech, potvrzení z ÚP atd..nemůže jim udělat roční zúčtování daní a zaměstnanci si musí podat daňové přiznání sami. U těch, kteří skončili v lednu prostě zařadíte v březnu do výpočtu a zašlete na jejich účet nebo jak se dohodnete. Tohle by podle mě měl program umět. Na FÚ nic nezasíláte, přeplatky odečtete od odvodu daně za březen a o to pošlete méně. Snad budete mít nějakou sestavu, kde bude vidět jaká výše přeplatku a za co byla...pokud tedy celou dobu nemyslíte Vyúčtování zálohové daně za rok 2006..tj. přehled po měsících, který se posílá na FÚ do 20.2. tuším...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 2. 2007 20:54
Prosím o radu, jak postupovat při vyúčtování daní za rok 2006. Nevím, co přesně podat na FÚ - žádost..atd. Zaměstnanci, kteří u mne pracovali celý rok 2006, to spočítá program, ale co zaměstnanci, kteří pracovali jen tři měsíce a nedodali vyúčtování od předchozího zaměstnavatele? Přeplatek se vyplácí v březnové výplatě, ale jak postupovat u těch, kteří skončili v lednu? Prosím poraďte mi s tím.