Re: Výpočet daně a daňového zvýhodnění
Děkuji moc. Teď ještě pomahám vypočítat Přiznání k dani důchodci,který u nás pracoval do dubna 2006,potom nastoupil do starob.důch.Do konce roku již nikde nepracoval.Byl poživatelem částečného ID.Mohu mu do Přiznání na str.3 bod 66) odpočítat na část.inv.důch. 1500 Kč za rok? Vím že má nárok na poplatníka 7200 Kč .Nejsem si jistá jestli mu můžu i na inval.důchod odečíst celou částku za rok.Děkuji jestli mi ještě odpovíte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 2. 2007 8:59
Pomůže mi šikovná mzdovka?Vypočítávám ručně roční vypořádání daní.Jedná se o rozvedenou ženu,studující dcera.Příjmy za rok 117902,pojistné 14749, sleva na dítě měs.500 Kč-rok 6000,vyplac.daň.bonusy za rok 580Kč(v měs.leden a únor),záloha na daň po slevě 56 Kč za rok, životní pojistné 8400.Od včerejška u toho sedím, jednou mi výjde vrátit 580 Kč, když zadám do šablon na tomto webu, tak mi výjde i částka k vrácení 1312 Kč. Takže jsem pěkně z toho zmatená.Budu vděčná za pomoc.Děkuji.