Přečíslování dokladů v Money S3

• (neregistrovaný)

7. 2. 2007 22:26

Dobrý den,
    uvažuji nad koupí tohoto softwaru, ale nikde jsem se nedočetla, jestli lze přečíslovávat doklady. Kolikrát se mi stane, že klient donese v květnu doklad z ledna. Určitě to znáte :-((((
    Jaké máte vůbec s tímto programem zkušenosti? Používala jsem stereo ,ale příjde mi čím dál tím nákladnější.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 2. 2007 22:55

Květa (neregistrovaný)

Re: Přečíslování dokladů v Money S3
      V Money jde vše změnit nebo opravit mimo přečíslování dokladů. Po účetní stránce však není problém, když doklad z ledna zaúčtujete např. v květnu. Pouze na konci roku musíte klientovi zdůraznit, ať obratí všechny kapsy a donese vám všechny doklady. Já jsem používala Money v zaměstnání 6 let a byla jsem spokojena. Pravdou však je, že jsem nevedla sklady (účtovali jsme přes zakázky), a tam, jak z diskuse k Money vyplynulo, bylo nejvíce problémů. Podívejte se na www.money.cz a tam najdete hodně triků a tipů jak správně účtovat v Money. Mimo to je tam rozsáhlá diskuse ohledně programů a účtování. Ze své dloholeté zkušenosti jsem pochopila, že hodně uživatelů začne účtovat v novém programu a aniž by absolvoval odborné školení, tak se zaučí sám a když to nejde tak, jak si původně představoval, tak nadává na program. Ale to chce trpělivost, jako se vším v životě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).