Re: Roční zúčtování daně za rok 2005-mzd
ano opravdu jsem myslela rok 2005, nebyla jsem si jista,jestli jsem ho mohla udelat, zacinala jsem a kolegyne rekla ze mohu, ale cim vice pronikam do praxe,tak zjistiji ze kolegyne nemela vse zcela spravne,tak jestli mi treba neporadila spatne
No jo - teď to vidím, já jsem si nepřečetla váš dotaz dostatečně pozorně :-). Takže vy se ptáte, jestli jste to udělala správně v loňském roce. Na to ale není jednoznačná odpověď, záleží na mnoha věcech - např. na jaký účel byl úvěr poskytnut, kdo je účastníkem smlouvy o úvěru, zda se "bytová potřeba" využívá k bydlení poplatníka nebo jeho nejbližších, ev. kdo je vlastníkem...
aha,uver byl poskytnut na stavbu noveho domu poplatnika, ucastnikem smlouvy o uveru je poplatnik, dum se stavi,takze ted v nem nikdo nebydli,ale po dostaveni v nem bude bydlet poplatnik (je v tomto problem,kdyz tam ted nebydli?), vlastnikem je poplatnik
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 2. 2007 10:56
Prosím prosím mohla jsem za rok 2005 udělat vyúčtování daně zaměstnanci,který mi donesl potvrzení o zaplacených úrocích z úvěru ze stavebního spoření?