Re: bankovní účet
Neupsala jsem se, ale banka má např. haléřové úroky z vkladu a částka na výpise a v PC i když to účtuji přesně podle výpisu, pak prostě nesedí. Takže bych to měla nejspíš srovnat a ten 0,50 tam doúčtovat,protože mi v PC chybí. Na výpise to pak trošku jinak zaokrouhluje. Nebo jaké jiné řešení mi nabízíte?
Děkji Pavla
Re: bankovní účet
Já jsem ale ..., už jsem tu chybu našla a to jsem to už kolikrát kontrolovala a nevšimla jsem si toho. Takže se mi převedl i špatně převod o těch 40 haléřů, nejlepší to bude asi srovnat v bance a dát to na ten úrok, aby se mi to srovnalo a 221/662.
A druhý dotaz se týká špatného zaokrouhlení faktury, o desetník jsem se upsala a zlikvidovala přes banku přijatou fakturu. Tu mám ale již v uzavřeném DPH. Jak toto mám vyřešit?
díky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 2. 2007 11:16
Na konečném řádku v bance v PC mám o 0,50Kč jinou částku než na výpise z banky, mám tento rozdíl zaúčtovat na 588/221, aby mi částka sedla přesně s výpisem?
Účtujeme v PÚ.
Díky Pavla