Re: Výpočet průměrného výdělku - spěchá
Asi jsem se špatně vyjádřila, ale program podle mého počítá špatně.Pomyslně bude fond pracovní doby v 10/06 - 20dnů /160 hod., zaměstnanec odpracuje 168, tj. 8 hodin přesčas, v 11/06 bude fond 21/168, zamšstanec odpracuje 171, tj. 3 hodiny přesčas a ve 12/06 bude fond 20/160 a odpracuje 162, tj. 2 hod. přesčas. Program mi do hodin načítá 168+171+160+8+3+2 a to je asi chybné. Hodiny přesčasů jsou tam duplicitně. Mám pravdu ?
Re: Výpočet průměrného výdělku - spěchá
Program by měl dělit součtem 168+171+162=501. Opravdu Vám počítají duplicitně hodiny za přesčas.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 2. 2007 19:36
Počítá se do průměru pro pracovně právní účely ( dovolená ........) příplatek za přesčas ? Program mi to počítá i s tímto příplatkem, který vyplacím po ukončení Q a navíc ještě počítá do odpracované doby i tyto hodiny. Přitom zaměstnanec dostane hodiny vč. přesčasů zaplaceny v tom daném měsíci. Prosím poraďte, jsem z toho zoufalá, budu počítat průměry pro cca 80 lidí asi ručně.