Re: Stravenka a stravné v jeden den!!!
Dle mého názoru nelze poskytnou stravné i stravenku v jeden den tak, aby oboje bylo daňově uznatelné, nebo možná jenom nějaká poměrná část. Tuto otázku jsme u nás ve firmě taky řešili a ověřovala jsem to i u našeho daňového poradce a ten mi řekl to samé. Nikde v zákoně jsem to nějak nenašla, ale případá mi to logické.V tomto případě bude asi stravné pro zaměstnance i výhodnější. Myslím, že takhle by to mělo být i když zajišťuje firma obědy pro zaměstnance.
Re: Stravenka a stravné v jeden den!!!
Pokud to dobře chápu, mohu dát stravenku i stravné, ale daňově pouze uznám jednu z nich.
Stravné je pro něho výhodnější. Ovšem když odpracoval celou směnu 6-14h. a jel tentýž den na sl.cestu od 16h. do druhého dne, jak to řešit?
A když mu dám pouze stravné, nešidím ho?
Nově máme v kolektivní smlouvě,že v případě odpracování více jak 10h., vzniká zaměstnanci nárok na druhou stravenku. Myslíte,že ta
druhá není daňově uznatelná?
Moc Vám děkuji za odpověď Patricie:o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 2. 2007 9:06
Dobrý den,
zaměstnancům dáváme stravné po 3 odpracovaných hodinách.
Pokud jede zaměstnanec na služební cestu a vzniká mu nárok na stravné - dostává pouze stravné(máme upraveno vnitřní směrnicí).
Tzn.že stravné má vždy přednost před stravenkou.
Ale doslechla jsem se,že zde někdo dává jak stravenku tak i stravné.
1) Stravenku není zaměstnavatel povinen dávat, či-li lze dát pouze stravné ikdyž odpracuje např. celou směnu a ještě jede na služební cestu?
2) Je stravenka v tomto případě daňově uznatelná?
Děkuji všem za odpověď, popřípadě za odkaz na zákon.