Chcete vypracovat domácí úkol?
1) Nadpis se vám moc nepovedl - viz pravidla diskuze, která jste musela vidět při zadávání dotazu http://business.center.cz/business/diskuze/pravidla.aspx
2) Zdá se mi, že jste dostala domácí úkol a chcete po někom, aby ho vypracoval místo vás, že? Jenže ten úkol jste dostala VY a známku za to chcete taky VY - takže hurá do práce!
Re: Chcete vypracovat domácí úkol?
Běžně bych se nepozastavoval nad tím, že použijete diskusní fórum jako zdroj informací třeba i pro domácí úkol. Ale nacpat to sem ctrl-c/ctrl-v Pikantní je hlavně 3) a 4) - to totiž není otázka, ale námět na slohové cvičení)... Na to, co děláte, je v jidiš jeden pěkný výraz: chucpe.
Takže abyste neřekla, že jsme vám neporadili: tyto "otázky" najdete vypracované (nepředpokládám, že byste se snížila k samostatné práci) na většině serverů, na kterých si studenti vyměňují informace (adresy znáte jistě líp než já). A nezapomeňte změnit formulaci - učitelé mají taky internet.
>Běžně bych se nepozastavoval nad tím, že použijete
>diskusní fórum jako zdroj informací třeba i pro domácí
>úkol.
EM: Jistě, diskuze jako ZDROJ informací pro práci i pro studium, to je naprosto v pořádku.
> Ale nacpat to sem ctrl-c/ctrl-v Pikantní je hlavně
>3) a 4) - to totiž není otázka, ale námět na slohové
>cvičení)... Na to, co děláte, je v jidiš jeden pěkný
>výraz: chucpe.
EM: Přesně tak. Tazatelce se nechce pracovat, ale doufá, že nějaký dobrodinec (čti: blbec) ty rozsáhlé úkoly vypracuje místo ní a zadarmo - a ještě honem na poslední chvíli. Víte, Leoško, sem na BC chodí většinou pracující lidé, kteří nemají času nazbyt... vy jako studentka máte jistě času víc.
>Takže abyste neřekla, že jsme vám neporadili: tyto
>"otázky" najdete vypracované (nepředpokládám, že byste se
>snížila k samostatné práci) na většině serverů, na
>kterých si studenti vyměňují informace (adresy znáte
>jistě líp než já). A nezapomeňte změnit formulaci -
>učitelé mají taky internet.
EM: 100% souhlas :-)) Předpokládám, že učitelé vás známkují za SAMOSTATNOU práci, nikoliv za kopírování. Dříve se opisovalo, takže student s tím měl aspoň nějakou práci. Ale dnes se udělá ctrl-c/ctrl-v a práce je "hotová", aniž by si ji student aspoň přečetl.
Kdybyste aspoň projevila nějakou snahu, něco zpracovala sama a pak se tady třeba zeptala, co vám není jasné, tak by to byla úplně jiná situace...
Ale jak psal Graver o kus níž - moderátoři nikomu ze zdejších návštěvníků nezakazují, aby vám pomohli :-))
>>1) Nadpis se vám moc nepovedl - viz pravidla diskuze,
>>která jste musela vidět při zadávání
>>dotazu
>>http://business.center.cz/business/diskuze/pravidla.aspx
>>
>>2) Zdá se mi, že jste dostala domácí úkol a chcete po
>>někom, aby ho vypracoval místo vás, že? Jenže ten
>>úkol
>>jste dostala VY a známku za to chcete taky VY - takže
>>hurá do práce!
>>
>Třeba chce jen nakopnout,
100% souhlas.
>téma je to obsáhlé,a má tak nesympatické téma.
Mně se líbí...
>Ale podle Pravidel- nekomentuji,
Komentujete...
>jen bych nebyla tak přísná
Klidně nebuďte - to, co jsme napsali, neznamená pro ostatní zákaz Leošce odpovědět. Jenže když chce někdo pomoci, musí se nejdřív snažit sám a pak teprve angažovat ostatní, nikoliv naopak.
>radí se zde stále dokola stejné věci
To proto, že málokdo dodržuje výše uvedenou zásadu :-)
Nevím,jestli s Vámi smím diskutovat :-), ale taková perlička, chodím sem nějakou dobu, ale teprve teď jsem si všimla ,že jsou tam nějaká Pravidla, kdybyste o tom nepsali, nevšimnu si.Ale taková jsem já matinko, divím se i tomu, že dno WC nekončí na podlaze.
Leoško, abychom vás (jak je to nahoře) nakopli, nesouhlasili s tvrzením, že vaše dotazy patří zrovna mezi věci zde se dokola opakující, pokusím se dát vám typ: do hledání (aspoň v GOOGLE) napište otázky tak jak jste je položila zde. Např. reforma veřejně
správy, struktura ústavy atd. Budete mít kvanta materiálu, který ovšem budete musit zpracovat sama. Tak honem kafe, namazat svaly a čelo Alpou a honem do toho.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Senioři nad 80 let dostanou přidáno automaticky. Vláda schválila velkou změnu důchodů
Přiznání k dani, živnost i další online služby státu: Přihlášení přes datovku končí
Berňák zveřejnil nový vzor potvrzení. Členům bytových družstev usnadní odpočet úroků
Dnes je splatná nižší paušální daň. Od srpna musí ale OSVČ znovu měnit trvalý příkaz
Jsme rodinná firma milující přírodu, říkají výrobci svíček
Dovolená: 10 věcí, které překvapí většinu zaměstnanců i zaměstnavatelů
22. 6. 2007 11:16
neznám odpovědi na níže uvedené otázky:
1)Jaké je postavení Listiny základních práv a svobod v právním řádu ?
2) Jaká je funkce a struktura Ústavy ČR?
3) Jací jsou nositelé veřejnoprávního působení ?
4) Reforma veřejné správy od roku 1990 po současnost, podíl veřejnoprávních korporací a soukromých osob na výkonu státní správy
5) Rozsah, právní postavení a nároky znalců, tlumočníků a svědků v souvislosti s úkony prováděnými v rámci správních řízení, lhůty pro uplatnění nároků vzniklých v důsledku jejich činnosti v rámci správních řízení
Budu za jakoukoliv odbornou radu, pomoc vděčná