Re: okamžité zrušení prac.poměru
Kdyby náhodou byl v PN , tak bude zrušení pr.pom. neplatné.
Re: okamžité zrušení prac.poměru
Já to řeším takto.Když někdo nepříjde do práce a neomluví se, nezvedá telefon apod., pošlu dopis-upozornění na možnost rozvázání pracovního poměrtu dle §55ZP a pošlu to s dodejkou pro případ soudní pře. Až se mi dodejka vrátí a on se mi stále neozve, pošlu dopis zase s dodejkou o rozvázání pracovního poměru dle §55ZP dnem doručení! Proto ta dodejka. U soudu to po Vás chtějí.Po návratu dodejky dle datumu doručení jemu(když to převzal)nebo nám,že to nepřevzal rozvážu pracovní poměr dle §55ZP. Pro případ soudní pře musíte být jištěná.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 4. 2011 15:15
zaměstnanec od pondělka není v práci. Zítra v pátek to bude páté áčko, nedostaví-li se, chceme s ním okamžitě zrušit prac.poměr.
Dopis, že okamžitě s ním rušíme pracovní poměr pro hrubé porušení povinností vyplývající z právních předpisů vztahující se k jím vykonávané práci zvlášť hrubým způsobem zašleme v pátek nebo až v pondělí, že jeho pracovní poměr končí dne 8.4.2011 ?