Dobrý den,
na jeden dotaz příliš otázek. Odpovím ve stručnosti. Pro začátek bych Vám doporučila konzultaci u účetního nebo daňového poradce. ten Vám vše vysvětlí.
> Jak mám začít číslovat faktury?
To je jen na Vás. Zvolený způsob však musíte používat po celé období. Někdo čísluje od čísla 1, jiný začíná 2011/1 atd.
> Musím vypisovat její splatnost?
Samozřejmě. Odběratel by nevěděl do jakého data má být faktura uhrazena.
> Vyžaduji platbu v hotovosti a i to musí na faktuře být?
Rozhodně se dohodnutý způsob úhrady na faktuře uvádí. Odběratel převzetím faktury (někdy se vyžaduje i podpis při převzetí) zvolený způsob platby i splatnost akceptuje.
> Datum prodeje mé služby se shoduje s datem vystavení faktury?
To je samozřejmě v pořádku.
> Zaplacenou fakturu musím mít prokázanou daňovým dokladem?
Dokladem je pro Vás faktura. Máte-li na mysli doklad o přijetí úhrady, pak si fakturu doložíte například příjmovým pokladním dokladem.
> Když budu vystavovat fakturu za "Přípravné stavební a dokončující práce", musím k tomu i připsat i z jaké to bylo akce (např. - Kaufland, Cheb) ?
Rozhodně doporučuji. poslouží i pro Váš přehled, která zakázka patří ke které faktuře.
> Co všechno musí obsahovat razítko neplátce DPH?
Razítko je nepovinné. Záleží na Vás, co vše potřebujete uvést a k čemu budete razítko používat. Např. zda bude sloužit namísto ručního vypisování údajů.
Dagmar Kučerová ;)
Mockrát Vám děkuji za odpovědi :) Akorát co mi ještě není jasné. Když vystavím určité osobě fakturu a převezme si jí, je nějaký podklad na to, že si ode mě fakturu převzal? Aby byla záruka toho, že mi ji vůbec někdy zaplatí. Protože pokud nic takového není a já se budu dožadovat svých vydělaných peněz, jakým způsobem dokážu, že si dotyčný ode mě fakturu převzal? Díky
No to jsem si myslel, že asi tak nějak to bude. To tedy není moc dobré pro drobné živnostníky jako jsem například já. Pokud mě jednou nezaplatí, tak se zdá, že živnost můžu ukončit, jelikož splácím půjčené peníze, které jsem vynaložil na výbavu mé živnosti. A to nemluvím o běžných poplatcích, jako je nájem, zdravotní a sociální pojištění....atd.
V každém případě ještě jednou Vám moc děkuji za Vaše odpovědi.
Přeji Hezký den. Petr Urban
Já chudák zaměstnanec si tedy moc jako chudák nepřipadám a už vůbec ne jako děcko v mateřské školce :-)
Mimochodem, to že někdo nadává na to, že nemůže nic a oškubává ho především stát ... tak nechť nejezdí po silnicích, nechodí po chodnících, nepožaduje zdravotní péči ... a za druhé ... ať se naučí využívat svá práva a respektuje práva jiného (včetně státu). Kdyby každý začal sám u sebe tak bude na světě krásně.
A teď si všichni řeknou "proč já bych začínal, když druzí budou pořád stejní" ... a jsme v tom pořád dokola
Tak pokud muzete pracovat doma, nemusite se obtezovat "dochazkou", ponizenou zadosti o "dovolenou" ci nemocenskou (ktere se nemuzete vzdat) pri ktere vas bude obtezovat nejaky neschopny nymand drzymi dotazy kdyz je vam zle a dalsimi pitomostmi, tak potom asi ano. Ovsem takove zamestnani v CR bohuzel neznam. Ohledne statu, to co pisete je hezka teorie, jenze v CR to funguje zcela jinak. Az se tu vysetri alespon jedna kauza rozkradani penez ze statniho rozpoctu, mozna zmenim nazor. Zatim se tak nikdy nestalo a stat se nam jen vysmiva a dozaduje se dalsich penez, ktere budou opet rozkradeny bez postihu. Trva to jiz cca od roku 1995 a stale se to zhorsuje.
Ještě bych měl jeden dotaz. Nějak jsem se do toho zamotal a vůbec se nevyznám. Pokud tedy vystavím fakturu a určitá osoba si ji převezme, tak jak to probíhá dál? Nechá si ji, nebo ji po zaplacení vrátí? Až budu dávat dohromady daňové přiznání, čím tedy budu vykazovat svůj výdělek? Díky
Tak teď už jsem moudřejší. Tu druhou fakturu co vedu do své evidence pak předložím své účetní ze kterého mi pak vypočítá daň, jestli tomu dobře rozumím. Musí být faktura vedená v mé evidenci od odběratele podepsaná? Je možné také použít pro daňové přiznání, pokladní doklad? Jedná se o doklad ze zaplacené faktury. Díky
Faktura se zapisuje do knihy pohledávek. Daň se z ní neplatí. Tedy daň z příjmů.
Ta se platí až ve chvíli jejího zaplacení. A dokladem je příjmový pokladní doklad nebo bankovní výpis. A tato platba se pak zapisuje do peněžního deníku.
Tj. faktura vystavená 20. 12. 2011 a zaplacená 5.1.2012 podléhá zdanění daní z příjmů v roce 2012.
Aha. Takže to je tak jak se domníval. Vystavím fakturu a pokud vyžaduji vyplácení v hotovosti tak od odběratele po zaplacení obdržím pokladní doklad. Tu druhou fakturu vedu pouze pro sebe. Mou účetní bude zajímat pouze pokladní doklad a nebo v případě že začnu využívat bankovní konto, tak výpis z konta.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
7. 12. 2011 18:31
Dobrý den. Potřeboval bych poradit ohledně fakturování. Vytvořil jsem si živnost na "Přípravné stavební a dokončující práce" nejsem plátcem DPH. Potřeboval bych poradit, jak správně vystavit fakturu. Mám tyto otázky:
Jak mám začít číslovat faktury?
Musím vypisovat její splatnost?
Vyžaduji platbu v hotovosti a i to musí na faktuře být?
Datum prodeje mé služby se shoduje s datem vystavení faktury?
Zaplacenou fakturu musím mít prokázanou daňovým dokladem?
Když budu vystavovat fakturu za "Přípravné stavební a dokončující práce", musím k tomu i připsat i z jaké to bylo akce (např. - Kaufland, Cheb) ?
Co všechno musí obsahovat razítko neplátce DPH?
Předem Vám děkuji za odpovědi. Petr