Re: RD a neplacené volno do 4 let
na tomto případě je vidět, jak se může zam-teli prodražit, když nezná zák. práce
pokud byste se totiž po 3. naroz. dítěte nevrátila zpět do práce a nemohla jste nastoupit (např. z důvodu péče o dítě), pak by se tato situace musela hned řešit a odešla byste bez odstupného
protože Vám ale zam-tel povolil neplac. volno a nyní se vracíte zpět do zaměstnání a on pro Vás práci nemá, pak je na něm, jak se zachová
pokud Vám dá výpověď, pak to bude z nadbytečnosti - tedy máte nárok na odstupné (můžete se také dohodnout na uk. PP, ale požadujte uvedení důvodu, tj. např. nadbytečnost, abyste měla nárok na odstupné)
Re: RD a neplacené volno do 4 let
už právě to prodloužení bylo na jeho žádost, nechtěla jsem odstupné, říkal, že se možná něco uvolní, chtěla jsem počkat jestli se něco neuvolní a teď to vypadá, že ani po roce nic :( tak nevím. Možná si najdu něco jiného než čekat
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
4. 11. 2011 8:15
Prosím o informaci. Byla jsem na RD pak jsem si nechala prodloužit u zaměstnavatele neplacené volno do 4 let věku dítěte. Nyní se chci vrátit, práci nemají. Mám nárok na odstupné?