Re: DPČ a důchodce - prosím mzdové
změny k PP od 1.1.12012 tak nějak vím, příští týden jdu i na školení, mě šlo o to jestli můžu neustále dodatkem prodlužovat dohodu o pracovní činnosti. - dík
Re: DPČ a důchodce - prosím mzdové
Je prosím nějaký rozdíl mezi DPČ, ke které se u důchodce udělá jen dodatek na další rok a DPČ, která skončí 31.12.2011 a nová se uzavře od 2.1.2012? Nemyslím tím teď odhlašování/přihlašování, zápočťák, pravděpodobný průměr, ap. ale jestli to ukončení a nová smlouva až od 2.1.2012 nemůže mít ještě i nějaký jiný praktický smysl a důsledek, který mi uniká. Jde mi o zaměstnání malého rozsahu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
7. 12. 2011 11:03
Dobrý den,
zaměstnáváme již několik let důchodce na DPČ, kterou má vždy uzavřenou na celý rok, ale na konci roku neodhlašujeme, ale dodatkem tuto dohodu prodlužujeme na další rok. Chtěla bych se ujistit jestli je to možné takto praktikovat, vím že u důchodů docházelo k nějakým změnám a tak bych nerada něco udělala špatně. dík