Re: přenesení daň.povinnosti-kdy DPH
moc děkuji, takže jsem to udělala špatně, přišla mi faktura s DUZP v říjnu až v listopadu, odvedla a přiznala jsem až v listopadu. Jak velký problém to je prosím, opět děkuji předem za odpověď. Můžete mě prosím odkázat na paragraf, kde je uvedeno, že v tomto režimu je to jinak než u klasického DD?
Re: pro KL -
postih nevím, ale nebude vám sedět hlášení a přiznání s protistranou.
měli byste mít ve stejných měsících -jedna strana na ř. 25 dodání, druhá strana na ř. 10 a 43 samovyměření. stejně tak za stejné měsíce by mělo přijít na FÚ hlášení - na stejnou částku ve stejném měsíci hlášení jako dodavatel a na stejnou částku ve stejném měsíci hlášení jako odběratel.
nesejdete se, přiznáním ani hlášením, FÚ se ozve proč.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
8. 12. 2011 7:16
prosím o radu, v režimu přenesení daňové povinnosti musím jako odběratel odvést a přiznat DPH podle DUZP, které je na dokladu nebo až tehdy, kdy doklad držím v ruce. Myslela jsem, že je to stejné jako u běžného daňového dokladu, teď jsem někde slyšela, že je to jinak. Například pokud je DUZP v měsíci 10 a DD mám v ruce až v měsící 11, tak kdy do DPH? Moc děkuji předem za odpověď.