Re: srážky ze mzdy - exekuce PROSÍM SPĚC
že je ženatý poznáte z OP, to se dává při vstupu do zaměstnání, jestli má dítě tak at donese originál rodný list, ten si ofotte a založte kopii. Podívejte se na www.výplaty.cz, tam máte přímo kalkulačku na výpočet, jen podotýkám, že přednostní je jako první
Re: srážky ze mzdy - exekuce PROSÍM SPĚC
Děkuji za rady, program jsem si stáhla.
Jen ještě k tomu doložení, rodný list ze zaměstnance nemůžu dostat, ale má dceru napsanou v OP a přinesl mi potvrzení ze školy, že je studentkou střední školy. Je někde vyloženě uvedeno, že musím pro tento případ mít rodný list dítětě, přece jenom je pak rozdílná výše srážky, když dítě uplatním nebo ne. Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
8. 12. 2011 16:13
Na zaměstnance přišla 20. 11. 2011 nepřednostní srážka ze mzdy a 6. 12. 2011 přednostní srážka ze mzdy. Zaměstnanec má manžela a jedno vyživované dítě. Jeho čistý příjem je 9 881,- Kč. Jak mám prosím postupovat při výpočtu srážek? Musím mít od zaměstnance nějaké doložení o dítěti a manželovi? Jsem začátečník, poradí mi někdo? Děkuji za odpověď.