Re: Průměrný čistý příjem - pro soud
dávala jste mu zápočták? tam to přece najdete, nemusíte nic počítat, pravděpodobný - mzdu kterou by měl kdyby pracoval celý měsíc
jinak se požívá vzorec průměrný výdělek / třeba na dovolenou co měl poslední / x 40 / týdenní úvazek hodiny x 4,348 / daný koeficient.
Re: Průměrný čistý příjem - pro soud
V zápočťáku to je, nedělala jsem ho já, je to z roku 2006/7 ale je to tam :-))
a ten pravděpodobný - když má mzdový výměr třeba 20tisíc, a k tomu má přiznané prémie v %, které nejsou psané nikde ve mzd.výměru ale ve smlouvě je napsáno, že prémie přiděluje vedoucí a mimoř.odměny také, tak beru pro ten pravděpodobný jen ten základ???
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
9. 12. 2011 12:12
Prosím vás o radu, netuším dle čeho vypočítat. Od soudu chtějí pro alimenty zjistit průměrný čistý měs.příjem bývalého zaměstnance. Pracoval u nás necelý půl rok a mezitím byl 2x nemocný. Průměrný čistý příjem mám spočítat dle Mzdového listu ČM a bez náhrady za nemoc a vydělit počtem měsíců nebo dle nějakého klíče? A dále by chtěli pravděpodobný příjem (hrubý i čistý) pokud by u nás ještě pracoval. To bych spočítala dle mzdového výměru? Děkuji moc, HL