Re: výpověď
Mrzí mě, že si neuvědomujete, že se zde mohou ptát lidé, kteří jsou třeba zaměstnanci firmy z tohoto dotazu, Váš sarkasmus myslím není zcela na místě,hledají odpověď,eventuelně § zákonů, které když si přečtou stejně nebudou moudří, mimochodem §132 a 136 v platném znění jsem našla,ale ne zde,škoda,Vašich odpovědí si vážím i toho času, který tomu věnujete, ale stále mám pocit,že Vás to víc obtěžuje než těší,neznalým pomoci.Hlavně se zase nenaštvěte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 2. 2012 12:39
Firma se začíná dostávat do existenčních problémů. Chci se zeptat podle jakého § dostanou zaměstnanci výpověď, když by firmu zaměstnavatel zavřel a skončil by s podnikáním. A ještě jak je to s výpovědní dobou , např . může zaměstnancům třeba na konci března říct že 31.3. 2012 končí a zaměstnance propustí , nebo je zde 2 měsíce výpovědní doba a jak by je platil ty dva měsíce.