Re: návrat z mateřeské - zrušení místa
Ano, z formulace "navazuje RD" jsem pochopila, že se nevrací hned po MD.
Chce se vratit co nejdrive, tudiz idealne asi pobirat rodicovsky prispevek a pritom pracovat. Sama si jeste nebyla jista, takze to muzeme chapat jako, ze se chce vratit hned po MD. Vim jak je todle zakona, nicmene mi jde o to zda-li ji opravdu musime dat vedouci pozici nebo vypoved.
Predem moc dekuji za ochotu a preji hezky den.
Moc dekuji, takze je to bohuzel tak, jak jsem si myslela - byla-li pozice zrusena a my nemame zadnou jinou vedouci pozici, kterou bychom ji mohli nabidnout, musime dat vypoved pokud sama nepristoupi na pozici jinou...
Krasny vikend a jeste jednou dekuji za odpovedi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 3. 2012 12:50
Dobrý den,
Chtěla bych se optat za jednu zaměstnankyni - momentálně na MD, která končí na konci března a navazuje RD. Chce se vrátit na stejnou pozici / zařazení, které zastávala před MD. Daná pozice (celý tým) byla zákazníkem zrušena. Má zaměstnavatel povinnost jí najít jinou pozici o stejném zařazení (vedoucí týmu)?
Předem děkuji a opřeji pěkný den.