Re: Nárok na dovolenou
Takže už jen drobnost, aby nedošlo náhodou k překrucování znění zákonů v neprospěch tazatelů, je potřeba zjistit, zda nebude čerpána dovolená ještě z roku 2011, čímž by možná byla splněna podmínka 60 dnů, protože dovolená se také, stejně jako čerpání MD, posuzuje jako doba odpracovaná.
Re: Nárok na dovolenou
To nemůžete napsat ihned?? Potom nemůžete čekat správnou odpověď. Protože podle původního dotazu byste měla nárok pouze na 1/12, ovšem pokud máte ještě dovolenou z roku 2011 19 dní, tak za rok 2012 vznikne nárok na 2/12. Takže příště pořádně napsat dotaz.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 3. 2012 19:07
Dobrý den, prosím Vás na kolik dnů mám nárok na dovolenou po mateřské dovolené, když mateřskou končím 12.2.2012 a pak nastupuji na rodičovskou dovolenou. O dovolenou jsem zažádala. Chtěla bych si zkontrolovat, aby mě zaměstnavatel neošidil. Mám nárok na plných 25 dnů? Děkuji za odpověď.