Re: Poruseni zvlast hrubym zpusobem
Těžko.
Konkurenční doložka je v § 310 ZP - ale pokud se jedná o prodavače, tak tam těžko by se prokazovalo, že:
"Konkurenční doložku může zaměstnavatel se zaměstnancem sjednat, jestliže to je možné od zaměstnance spravedlivě požadovat s ohledem na povahu informací, poznatků, znalostí pracovních a technologických postupů, které získal v zaměstnání u zaměstnavatele a jejichž využití při činnosti uvedené v odstavci 1 by mohlo zaměstnavateli závažným způsobem ztížit jeho činnost."
Pokud dané zboží dodává více firem, zákazník si může vybírat. Pokud vy máte výhodnější podmínky, tak se odchodu nemusíte bát.
A pokud naopak zákazníci daného zaměstnance považují za odborníka, tak není divu, že k němu přejdou.
Re: Poruseni zvlast hrubym zpusobem
Spise se obavam, ze zna nas cenik a dle nej bude moct nastavit nizsi ceny. Ted jsem se dozvedela, ze byl minuly tyden zadat o misto s vyjetym seznamem nasich zakazniku a prehledem prodeju za minule roky! To uz je ale zneuziti udaju ne? :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 3. 2012 11:17
Prosim o radu - jak osetrit, aby zamestnanec po odchodu ze zamestnani neodlakal nase firemni zakazniky do firmy do ktere nastoupi. Je to ve stejnem oboru. Vim, ze napr. ve financnictvi muze dat zamestnavatel zamestnanci podepsat, ze nesmi nejakych par let pracovat ve stejne oboru, ale jde to i v jinych? Pri prodeji zbozi...
Zjistila jsem, ze zamestnanec, ktery u nas jeste pracuje a podepsal vypoved 29.2. s 2 mesicni vypovedni lhutou se jiz ted domlouva s nasemi zakazniky at pockaji s objednavkou, ze prechazi do nove firmy :-(
Je mozne dat okamzite zruseni PP dle par.55 ?
Muzu nejak osetrit aby mi zamestnanec nepretahl zamestnance?