Re: Odpisy 5. skupina - pokračování
Zkuste si ty odpisy hodit do tabulky, popř. Vám ji pošlu, pokud budete mít zájem. Ideální by bylo vidět daňové přiznání za r. 2009 a 2010, proč nejsou k dispozici??? Na zadržování dokladů účetní nemá právo... nebo je problematický klient?? - to bude asi ten problém- klient nezaplatil účetní a ta se šprajcla Moje zkušenost spočívá v tom, že jsem do účetnictví dala to, co mi bylo dodáno a když se finančák ozval, že něco nesedí, šel si to tam "odkecat" klient
Re: Odpisy 5. skupina - pokračování
jsem zapomněl na e-mail: kskolnik@centrum.cz
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 3. 2012 14:34
Dobrý den,
poradí mi někdo, jak mám navázat odpisy domu, když předchozí zpracovatel DE nevrátil klientovi doklady za předchozí roky?
Mám jen nějaký odpisový plán, ze kterého je jasné, kolik je odpis za každý rok, a uzávěrku za rok 2008, kde je vidět, kolik bylo uplatněno na odpisech - shoduje se s odpisovým plánem. Ale nemám účetnictví za rok 2009 a 2010, takže nevím, zda tam bylo provedeno nějaké TZ na nemovitosti (v předchozích letech bylo) a nevím tedy, zda se odpisy změnily. Letos tam TZ bude, takže nevím, jak navázat. Nemá někdo zkušenosti?