Re: bonus z vyplac mezd zr2010 vr2011 je
V potvrzení o zd.příjmech se musí objevit vše, co bylo vyplaceno, tedy i bonus. Vzhledem k tomu, že byl v r. 2010 zúčtován a zaměstnavatelem nevyplacen - při RZD (DP) za 2010 byl přesto vyplacen. Proto, když byl v r. 2011 zaměstnavatelem doplacen, musíte ho do potvrzení uvést a s největší pravděpodobností ho bude muset zaměstnanec vrátit.
Re: bonus z vyplac mezd zr2010 vr2011 je
děkuji moc - mě to tak vycházelo, že to bude muset vrátit,ale já myslela,naivně, že když je to jako na dítě, že se daň nevrací a jedna paní mě zde napsala, že se ten bonus do Potvrzení nepíše - mě se to také nezdálo, proto se raději 2x zeptám.
ještě jednou děkuji a přeji krásný den,
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
21. 3. 2012 10:07
dobrý den,když jsme vyplatili mzdy11-12/2010 až v roce 2011/po31.1.2011/ a byl v nich i bonus na dítě, objeví se tento bonus v Potvrzení o zdan. příjmech na ř.13 a následně i v DP na ř. 76?.děkuji za odpověď
prosím ještě další názory - 2x jsem se zde ptala a pokaždé mě bylo odpovězeno jinak - jednou ano a jednou ne.