Re: Osobní bankrot
Musíte sledovat insolvenční rejstřík. Okamžikem zveřejnění vyhlášky o zahájení insolvenčního řízení v insolvenčním rejstříku se mají zastavit veškeré srážky na základě exekucí. Insolvenční správce by vás měl kontaktovat až podle toho, jak dopadne ins. řízení - jestli bude povoleno oddlužení a až toto řízení nabyde právní moci. To si myslím, že bude také zjistitelné v ins. rejstříku. Ins. soud by vás potom měl o tomto informovat a sdělit vám jak a v jakém rozsahu provádět srážky, které budete zasílat ins. správci.
Snad jsem trošku pomohla. Jana
Re: Osobní bankrot
Není zač, i já jsem kolikrát potřebovala radu. Ještě bych kontaktovala exekutory a sdělila jim proč zastavuji srážky. Mně se stalo, že o tom bankrotu nic nevěděli. Pěkný den. Jana.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 3. 2012 13:33
DD, pokud zamec požádá insolv. soud o oddlužení, jak se dovím, že rozhodnutí soudu nabylo právní moci? Bude mne jako plátce mzdy v tomto případě insolv. správce sám kontaktovat? Navíc zamec má několik exekucí. V tom okamžiku je musím přestat srážet?
děkuji za pomoc.