Re: úřad práce a potvrzení
ok, a jen se chci zeptat, v programu pohoda mi to vyjíždí jako potvrzení zaměstnavatele pro účely posouzení nároku na podporu v nezaměstnanosti , přímo určeno pro úřad práce, ono si to asi i samo vypočítá ten program, že? a ještě se chci zeptat , co jsou to ty podmínky v den ukončení? řeším poprvé tak vůbec nevím,děkuji
Sazba SP, ZP, podepsané nebo nepodepsané prohlášení, sleva na invaliditu, daňové zvýhodnění na dítě....
Např. letos je jiná sleva na poplatníka a na děti než byla ve IV.Q 2011.
já mám ještě prosbičku, děkuji moc za odpovědi, v tomto případě jde o zaměstnance, který u nás byl zaměstnán do roku 2011 a potom další prac.poměr - nová smlouva od 3.1.2012 ,ale on skončil 7.3.2012 , tak rozhodné období je IV čtvrtletí 2011 , ale nevím co ¨mám vlastně počítat, jestli ten předešlý poměr a nebo ten co ukončil. děkuji moc
Bylo tam přerušení, měla byste tedy použít pravděpodobný průměr. Jestli pracoval na stejné pozici a měl stejnou mzdu, neváhala bych použít jako pravděpodobný ten, který jste spočítala z IV.Q. Pokud došlo k nějaké výraznější změně ve mzdových podmínkách, na minulý PP bych se vůbec neohlížela.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 3. 2012 10:32
zaměstnance skončil pracovní poměr 7.3.2012 , potřebuje potvrzení o výdělku , jaké je rozhodné období? 4 kvartál roku 2011 ? a potvrzuje se čistá mzda? prosím poradte.