Re: spatne sluzby
Dobry den,
tato sluzba byla provedena v Praze, proto pisu do tohoto fora.
Dekuji
Svihalkova
>
>Pokud vam byly poskytnuty sluzby ve Finsku, pak by
>bylo vhodne zeptat se spise na nejakem finskem diskuznim
>foru. Vetsina z nas totiz nezna finske pravo a
>zakony,ktere upravuji tuto situaci.
Re:třeba se ozve Pája
>Dobry den,
>
>tato sluzba byla provedena v Praze, proto pisu do
>tohoto fora.
>Dekuji
>Svihalkova
>
>>
>>Pokud vam byly poskytnuty sluzby ve Finsku, pak by
>>bylo vhodne zeptat se spise na nejakem finskem
>>diskuznim
>>foru. Vetsina z nas totiz nezna finske pravo a
>>zakony,ktere upravuji tuto situaci.
Re: spatne sluzby
Dekuji moc, urcite kazda rada draha, pomuze!
>>>Dobry den,
>>>
>>>tato sluzba byla provedena v Praze, proto pisu do
>>>tohoto fora.
>>>Dekuji
>>>Svihalkova
>>>
>>>>
>>>>Pokud vam byly poskytnuty sluzby ve Finsku, pak by
>>>>bylo vhodne zeptat se spise na nejakem finskem
>>>>diskuznim
>>>>foru. Vetsina z nas totiz nezna finske pravo a
>>>>zakony,ktere upravuji tuto situaci.
>>zkuste
>>to
>>tady
>>http://www.asociace-sos.cz/project/jak-a-kde-pomahame-a-radime-spotrebitelum/
>
>tady jsou také nějaké
>info:
>http://www.chytrazena.cz/rodina/finance/i-uces-od-kadernika-muzete-reklamovat-4300.html
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 3. 2012 8:24
Dobry den,
nasla jsem vasi stranku na internetu a obracim se na vas s otazkou, zda by jste mi mohli poradit jak vyridi a zachovat se pri teto situaci.
Ziji v cizine, ve Finsku.
Pred nekolika mesici (prosinec, v lednu jsem reklamovala) jsem se objednala u kadernice na prodluzovani vlasu, vse jsme resili po emailu, objednani, potvrzeni i naslednou reklamaci.
Na den objednani jsem se dostavila v danou dobu, pani mi behem te doby vysvetlila postup a prodlouzila vlasy.
Avsak jeji prace nebyla uplne v poradku, jelikoz pri konecnem vysledku mi rekla ze vlasy vydrzi 3 mesice, nepadaji a jsou prave.
Behem ukonu po umyti ji jiz nekolik pramenu spadlo, a rekla mi ze to neni bezne, pote praci udelala znovu a sebou mi pribalila par lepicich pasku navic.
Zaplatila jsem ji plnou castku, podekovala, vystaveny doklad jsem si ale jiz nevzala.
V miste kadernictvi na ulici jsem si vybirala presnou castku na zaplaceni z bankomatu.
Po necelem mesici mi vsechny prameny ve sprse spadly a tak jsem napsala zadost o prevzeti reklamace.
Pani mi odpovedela a nabidla mi kompenzaci zdarma nejake sluzby nebo produkty, odepsala jsem ji ze by bylo lepsi penezni vyrovnani, jelikoz neziji v CR.
Pro posouzeni jsem ji vlasy zpetne poslala, vypadaly jsko kousky chemlonu, jiste ne prave.
V dobe nasazeni vlasu se mnou v kadernictvi byl kamarad, ktery vse muze potvrdit.
Pani mi zpatky odepsala at prilozim ucet, ktery vsak nemam.
Kadernictvi jsem navstivila, pani mi rekla ze bez listku nemuze reklamaci prijmout, rekla mi i to ze nemuzu dokazat ze jsem tam byla a byla to ja.
Ostatni pracovnici si me pamatuji, tato pani pracuje v salonu na sebe jako zivnostnik, rekla jsem ji ze si doklad urcite vyhleda na kase, v systemu nebo v papirech pro ucetni, uzavrela situaci a rekla mi ze na dohledavani dokladu nema cas.
Zajimalo by me co v takove situaci muzu delat, prosim o nejakou radu nebo odkaz kde bych se poradit mohla.
Predem dekuji za odpoved.
S pozdravem Svihalkova Olga