Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 3. 2012 9:35
Velmi prosím, můžete mi dát tip na volně stáhnutelný program pro tisk do originálních formulářů ELDP? Máme malou firmu, jen 3 zaměstnance za rok, potřebuji tedy vyplnit za 4 roky celkem 12 formulářů. Máme kontrolu z SSZ a mám průšvih, že jsem špatně vyplnila ELDP (chybné kódy). Během dneška musím vyplnit a úřednici předat ELDP od roku 2008 do 2011 do formulářů SSZ, které mi úřednice předala, a to formuláře platné od r.2009 a pak starší. ELDP jsme sice odevzdávali již dříve, ale byly vytištěné v PDF z našeho programu. Kontrolorka SSZ nám vytýká, že nejsou správné a někde musíme opravit kódy. Odmítá převzít jiné než jejich originální formuláře. Já se ale do těch jejich kolonek s psacím strojem netrefím. Z účetního programu mi lezou jen PDF, které paní nechce - nebo XML, které též odmítá. Prosím poraďte mi, velmi prosím!